Referenser

Uttalanden från några av våra kunder

De är snabba, flexibla och pålitliga

"Vi fick tips om Ohlin & Eklund AB via en Facebook-grupp, där andra anlitat dem och rekommenderade dem. Vi behövde få hjälp med ommålning av vår nya lägenhet. De var snabbt på plats, kom med offert inom ett par timmar och var noga med att välja precis rätt nyans till väggarna. Till en början hade vi bara tänkt måla om hall, vardagsrum och ett sovrum, men vi var så nöjda med deras arbete att vi anlitade dem även för resterande rum i lägenheten. De är snabba, flexibla och pålitliga. Vi har även anlitat dem för ett mindre arbete i badrummet och kommer definitivt att anlita dem igen."

Marie S

Jag har hittat snickare/målare i världsklass

” Efter att jag har gjort flertalet totalrenoveringar har jag äntligen hittat en snickare av världsklass, Janne har överträffat alla mina förväntningar. Jannes arbetssätt kan sammanfattas med kunskap, precision, kommunikation och leverans. I min yrkesroll som fastighetsmäklare får jag ofta frågan om jag har någon snickare/målare att rekommendera, rekommendationer är jag vanligtvis väldigt restriktiv med men inte i detta fall. Kort och gott Janne är helt suverän!”

Jonas Sjönvall
Fastighetsmäklare

 

Professionalism & passion förknippar jag med Ohlin & Eklund AB.

"Jag har anlitat Ohlin & Eklund AB flera gånger på vårt hus på Värmdö, och alltid med ett fantastiskt resultat.
Professionalism och passion är för mig ledord som jag förknippar med det företaget.
Det märks att man brinner för sitt hantverk och man tar aldrig någon genväg utan gör rätt från början till slut.
Sen är det också otroligt roligt att få hjälp av någon som kommer med mycket ideer, bra lösningar och alltid ett perfekt resultat."

Björn Johnsson
Verksamhetschef DICE

Fördelarna är att man blir ordentligt informerad under arbetets gång och man får bra tips.

"Jag har anlitat Ohlin & Eklund AB flera gånger, och alltid blivit väldigt nöjd. Födelarna med Janne och hans "crew" är att man blir ordentligt informerad och får tips. Alla är proffsiga och trevliga och glada. Janne höll med elektriker, och rörmokare. Köksmontering och kakling samt målning gjorde Ohlin's team. Jag är supernöjd och jag rekommenderar alltid Janne".

Jacob Undemo
Kock