Kök & Bad


Det är mycket att tänka på när man börjar planera renovering eller ombyggnad av badrummet eller köket. Till exempel vilken typ av kakel och köksluckor man önskar, vart belysning ska placeras, om golvvärme är ett alternativ, vilka vitvaror som passar m m. Vi hjälper dig gärna med råd och tips. Vi vet också hur man får till "badrumslyx" och "kökslyx" utan att välja de dyraste alternativen. Vi monterar nya kök och renoverar gamla. Detsamma gäller badrum och andra våtutrymmen.

 

"Passionen för hantverk visar sig snabbt när man möter kunder som blir så glada och tacksamma för de idéer och lösningar vi presenterar".

"Jag har anlitat Ohlin & Eklund flera gånger på vårt hus på Värmdö, och alltid med ett fantastiskt resultat. Professionalism och passion är för mig ledord som jag förknippar med företaget. Det märks att man brinner för sitt hantverk och man tar aldrig någon genväg utan gör rätt från början till slut. Sen är det också otroligt roligt att få hjälp av någon som kommer med mycket ideer, bra lösningar och alltid ett perfekt resultat." / Björn J

Inom kategorin för Kök & Bad, utför vi detta:

Plattsättning - kakel, mosaik, schiffer, glasbetong | Montering och uppsättning av köksskåp | Golvvärme
Montering av all typ av vitvaror, badrumsskåp etc |Design och produktion av handfatskomoder/speglar
Montering av duschväggar mm.

- Att prata samma språk -

"Jätteviktigt att ha en bra dialog mellan oss och er som kunder. Vi planerar och informerar kunden under arbetets gång, och på så sätt undviker vi missförstånd."

Galleri Kök & Bad